Genel Başkanımız İrfan KABALOĞLU Babalar Günü vesilesiyle aşağıdaki şekilde bir mesaj yayınladı:
< Geri

Genel Başkanımız İrfan KABALOĞLU Babalar Günü vesilesiyle aşağıdaki şekilde bir mesaj yayınladı:

"BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Enerji işkolunda alın teriyle ülkemizin çarklarını döndüren, vatandaşlarımıza kesintisiz enerji, su ve gaz hizmeti sunan kıymetli üyelerimizin, tüm emekçilerimizin ve milletimizin Babalar Günü’nü yürekten kutluyorum.

Hayatın yükünü sessizce omuzlayan, ailesi için her türlü zorluğa göğüs geren babalarımız; sadece evlerinin değil, toplumun da temel direğidir. Çocuklarının yarınlarını güvence altına almak için büyük bir özveriyle çalışan üyelerimizin bu onurlu mücadelesi bizler için her zaman gurur kaynağıdır.

Bugün aynı zamanda gençlerimiz için önemli bir döneme de tanıklık ediyoruz. Üniversite sınavına giren evlatlarımızın heyecanını en derinden hisseden, onların başarısı için dua eden ve her an yanlarında olan babalarımızın ve annelerin heyecanını yüreğimizde hissediyoruz. Bu vesileyle sınava giren tüm gençlerimize başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyoruz.

TES-İŞ Sendikası olarak bizler; üyelerimizin sadece çalışma hayatındaki haklarını değil, aynı zamanda aile yaşamlarını da gözeten bir anlayışla hareket ediyoruz. Emekçilerimizin huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor, her şartta yanlarında olmaya devam ediyoruz.

Bu anlamlı günde; emeğiyle hayatı aydınlatan, sevgisiyle ailesine güç veren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor; aramızdan ayrılan babalarımızı rahmetle anıyor, tüm babalarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Saygılarımla,
Genel Merkez Yönetim Kurulu adına
TES-İŞ Genel Başkanı
İrfan KABALOĞLU